Wijnactiviteiten

imagesWijnproeverij Torreswijnproeverij-1-300x180

» Wijnproeverijen: Tijdens een wijnproeverij reist u door de wereld van wijn en ontdekt u al proevend het verhaal achter de wijn. U proeft de verschillen tussen de wijnen en kunt al uw vragen op het gebied van wijn stellen. Een wijnproeverij kan bij u thuis, op de zaak of op een door u gekozen locatie worden gehouden, die tevens aan uw specifieke wensen qua thema en budget kan worden aangepast.

» Relatiegeschenken en kerstpakketten: Zoekt u een relatie- of eindjaarsgeschenk? Dan is wijn altijd een geslaagd geschenk. Ik help u graag bij het samenstellen van uw relatiegeschenken die voor ieders budget originaliteit en kwaliteit uitstralen. Bijzondere wijnen, feestelijk verpakt, begeleid door een wijnbeschrijving en een persoonlijke boodschap is altijd bijzonder om te geven en te ontvangen.

» Uw eigen wijnkelder: Op basis van uw smaakprofiel krijgt u advies-op-maat in de opbouw van uw wijnkelder. Zo vult u gaande weg uw persoonlijke wijnkelder aan met waardevolle wijnen waarvan u weet wanneer en hoe u deze kunt nuttigen. Om uw wijnen goed te kunnen bewaren zijn juiste klimaatcondities noodzakelijk, waarvoor samen met u een passende oplossing wordt gevonden.

» Heeft u wijn die u wilt verkopen? Dan is het wellicht raadzaam om uw wijn door een wijnveilinghuis te laten verkopen. Als taxateur bij Winefields Auctioneers, Nederlands grootste wijnveilinghuis, taxeer ik geheel gratis de huidige waarde van uw wijncollectie, of dat nu een hele kelder of slechts een fles is.